Motto:

Multa ştiinţă îl apropie pe Om de Dumnezeu; puţina ştiinţă îl îndepărtează şi de ştiinţă şi de Dumnezeu. Iar Omul atâta preţuieşte câtă apropiere de Dumnezeu şi-a câştigat în sine... (Nicolae Steinhart)

sâmbătă, 24 iunie 2017

Pe urmele lui Lilith



               Animus și Anima în semne


Berbec
Pentru femei: vorbește despre inconștient, imaginea bărbatului este cea a războinicului agresiv, ceea ce explică nevoia ei de a lupta și afirmarea de sine.
Pentru bărbați:  imaginea femeii neînfrante cu caracter agresiv, acea viziune despre femeie care face ca relațiile sale cu ea să fie adesea, unele contradictorii.
Taur
Pentru femei:  se crede într-un fel proprietatea bărbatului, chiar este condusă de el şi căruia i se va supune trup şi suflet.
Pentru bărbat: acesta tinde să sacralizeze imaginea femeii. Pentru el, ea este o zeiţă întrupată, care dă și ia viața, care poate fi atât fertilă cât și sterilă, în funcție de iubire, îl iubeşte sau nu.
Gemeni
Pentru femei: bărbatul ei este un personaj cu multe fațete, ceea ce explică nevoia lui de a-şi schimba stările și să întruchipeze personaje diferite.
Pentru bărbat: femeia este înainte de toate o atracţie și abia apoi o amantă. Este îndrituită cu calităţi de zână şi de vrăjitoare puternică, deopotrivă.  
Rac
Pentru femei: aşteaptă mereu să apară un prinț fermecat, chiar și atunci când deja l-a întâlnit pe bărbatul vieții ei; acesta ar trebui să fie puternic, protector și realist, dar scufundat în suferință și melancolie până când, într-o zi, ea îl va elibera.
Pentru bărbat: cultivă imaginea femeii mamă sau a femeii fată, ceea ce poate fi sufocant şi iresponsabil. Pentru el ea este condescendentă, dar, de asemenea, trebuie să suporte să facă ce vrea el, şi chiar dacă se separă deea, totată viaţa va fi urmărit de această imagine.
Leu
Pentru femei: bărbatul ei este erou, un om extraordinar sau un prinț tiran, egoist, dominator și terifiant. Este figura simbolică a ceea ce cer de la viață, refuzul mediocrităţii și imperfecțiunii.
Pentru bărbat: cultivă imaginea magică a femeii, puternică și mândrăcare intră în competiţie cu oricine vrea să domine. Cu toate acestea, o idealizează în asemenea măsură încât o face inaccesibilă. Ea este cea care îi dezvăluie esenţa creativităţii și complexul de superioritate.
Fecioară
Pentru femei: avem imaginea unui bărbat oscilant, uneori, înțelept, dar restrictiv și frustrant, alteori de neînțeles și confuz şi care dezvăluie dorinţa lui de a slăbi frâul.
Pentru bărbat: vede femeia misterioasă, uneori sensibilă și rezervată, dar și tendința de supraalimentare și lipsa de acțiune a acesteia. Acest lucru implică însă faptul că şi el este sensibil la acest fel de schimbări comportamentale.
Balanță
Pentru femei: ele caută frumusețea fizică în bărbat, chiar dacă în sufletul şi în inima lor este clar că nu o vor găsi niciodată pentru că, pur și simplu, se tem de propria lor dorință în loc să fie conştiente de ea şi să aleagă.
Pentru bărbat: la fel, vede doar latura frumuseţii estetice pe care în relaţie visând la o compatibilitate perfectă deşi sunt departe de aşa ceva. Totuşi femeia rămâne inaccesibilă, pentru că, fără îndoială, niciodată nu va avea defectul de a fi şi destul de superficială.
Scorpion
Pentru femei: dacă se poate să fie diavolul în persoană sau cineva cu caracteristicile sale, un om misterios, dominator, îndrăzneț și plin de putere, asta, da. Renunță la perspectiva iubirii sau a căsătoriei convenționale în căutarea lui.
Pentru bărbat: femeia ideala este vrăjitoarea, femeia fatală, cea pentru accesarea căreia implică un proces complex și pentru care, odată accesată, livrare este aproape gratuită, este posesoarea tuturor farmecelor, o senzualitate este de neuitat, mortală. Din acest motiv, viața lui amoroasă este plină de crize pasionale.
Săgetător 
Pentru femei: bărbatul ideal este brutal, sălbatic, primar, dar, nu în ultimul rând, pur și frumos. Permanent căută un bărbat sălbatic sau aproape sălbatic, ar merge și în junglă după el. Cu cât este mai de nestăpânit cu atât mai bine, iar dacă ar fi dintr -o altă lume sau un alt timp ori de pe o altă planetă și mai bine.
Pentru bărbat: să nu surprindă pe nimeni dacă acest bărbat se implică într-o relație cu o femeie imposibilă, spirit aventurier, trecută prin paturile altor confrați, cu un caracter greu de descris și și greu de rezolvat, o femei mai deșteaptă ca el ori o femeie care are se pregătește să își părăsească țara și să renunțe la rădăcinile sale fără niciun regret.
Capricorn
Pentru femei: caută mereu bărbatul tăcut, singur și impenetrabilă. Poate fi un pustnic, un profet, o ființă singuratecă, dar cel puțin savant, profesor, medic sau demnitar.
Pentru bărbat: idealul este femeia extremelor, fie este cea mai sensibilă, inteligentă și imobilizată, fie o femeie dârză, puternică, capabilă să se bată pentru idealurile sale cu o lume întreagă dacă trebuie. Dar cea mai și cea mai este femeia care să-l inițieze în misterele vieții și, fascinant pentru el ar fi dacă ar putea să îi fure și inima.
Vărsător
Pentru femei: Omul după care oftează este rebel, anarhist, în afara legii, irepresibil, cu alte cuvinte opusul soțului formal, dar, în același timp, are posibilitatea de a transforma un om de la limita societății într-un Dumnezeu.
Pentru bărbat: idealul său feminin este o femeie liberă și independentă, astfel încât alături de ea să nu se simtă sufocat. Este femeia frumoasă, inteligentă și independentă, dar inaccesibilă, chiar dacă trăiește în afara standardelor normale. Este femeiea care îl inspiră, de neegalat și muza perfectă.
Pești
Pentru femei: bărbatul ei trebuie să aibă o atitudine deloc liniștitoare și să fie atractiv. Trebuie sa aibă în el ceva nelumesc, mistic, ațâțător care să îi dea farmec dar să îl și apropie de limitele imposibilului.
Pentru bărbat: femeia trebuie să poată fi sublimată. Ar trebui să fie călugăriță, o femeie cu puteri misterioase, cu o senzualitatea de vrăjitoare, dulce și să îl absoarbă, în același timp. Oricum, modelul va fi întotdeauna departe de realitate care-l înconjoară.

2 comentarii:

  1. Numele meu este Hidago Daniel. Am făcut o promisiune să le spun altora lucrarea minunată a celui care a adus-o înapoi pe fosta mea iubită. El este DR.WEALTHY, care este medic de vrăji și a fost capabil să-mi readucă fostul meu. Fostul meu m-a părăsit chiar în ziua în care și-a întâlnit prietenul în locul meu, din care, fără să știu ea, n-am avut nicio legătură cu ea. S-a înfuriat chiar la vederea prietenului și am fost confuză dacă inițial era înnebunită cu ea. Zile în săptămâni și săptămâni în luni, fosta mea iubită nu mi-a spus niciun cuvânt în timp ce a plecat. Ce făceam? Așa am luat legătura cu DR.WEALTHY pe Internet, care după câteva proceduri și progrese, mi-a readus fostul meu. Cuvintele nu sunt suficiente pentru a-mi exprima sentimentele și ceea ce DR.WEALTHY a făcut pentru mine. A ridicat cu adevărat o sarcină grea de pe pieptul meu. Pentru toți cei de acolo, vă rugăm să nu credeți că situația dvs. este prea primitivă sau prea grea și complicată pentru ca cineva să o înțeleagă. Contactați DR.WEALTHY și găsiți din nou bucuria, contactați-l; wealthylovespell@gmail.com vorbești și cu el la +2348105150446

    RăspundețiȘtergere
  2. Căsătoria mea era aproape la sfârșit când am văzut un comentariu despre un bărbat pe nume Dr DAWN, care îi ajută pe oameni să-și recapete soțul și l-am contactat, din fericire pentru mine, a făcut vrăji după 24 de ore, iubitul meu s-a întors la mine de atunci, căsnicia mea a avut loc. a fost stabil, mulțumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru mine, vă asigur că luați legătura cu el,
    este priceput cu următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * magia banilor
    * vraja norocului
    * Vrăji de atracție sexuală
    * SIDA Cure Magic
    * Casino Cave
    * Peșterile blestemate au fost eliminate
    * Vraja de protecție
    * Magic Loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    WhatsApp: +2349046229159

    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere