Motto:

Multa ştiinţă îl apropie pe Om de Dumnezeu; puţina ştiinţă îl îndepărtează şi de ştiinţă şi de Dumnezeu. Iar Omul atâta preţuieşte câtă apropiere de Dumnezeu şi-a câştigat în sine... (Nicolae Steinhart)

joi, 16 noiembrie 2017

Lilith in Taur


03.05.1932 - 26.01.1933         08.03.1941 - 01.12.1941          12.01.1950 - 07.10.1950
17.11.1958 - 13.08.1959           22.09.1967 - 17.06.1968         27.07.1976 - 23.04.1977      
01.06.1985 - 26.02.1986         07.04.1994 - 01.01.1995        10.02.2003 - 07.11.2003     
                                                      16.12.2011 - 11.09.2012

·         Umbra: nesiguranţa

·         Frica primară: că nu se poate desurca

·         Gândire: cât de sigur este de nivelul de confort

·         Problema lor: niciodată nu are suficient ca să se simtă în siguranță; consumul compulsiv; nesiguranţă

·         Proiecţie Umbrei: tendința de a-i critica pe alții că sunt leneși,  iresponsabili, în special cu banii lor sau neconvenționali

·         Obiectiv: să treacă dincolo de zona de confort

·         În relație: caută oameni care au o individualitate marcantă, care îndrăznesc să fie ei înșiși. Au capacitatea de a se bucura de viață sub toate aspectele sale.

·         Caracteristică: de multe ori au o maturitate emoțională timpurie; sunt oameni care excelează sau cel puțin fac eforturi de a excela, indiferent de domeniu.

·         Mesajul Lunii Negre / Lilith: să vadă și să înțeleagă realitatea lucrurilor și a oamenilor, dincolo de fațadă, de masca socială și sistemul de valori adoptat. 


Manifestare: Cu Luna Neagră / Lilith în Taur, cu atât mai confortabil ne simţim. Pe de altă parte, cu cât nativul se simte mai confortabil, cu atât mai sigur este pe el. Cu această poziţie, există o nevoie intensa de a se simţi confortabil deoarece au tendinţa, în general, de a fi nesiguri în lume.
Luna Neagră / Lilith în Taur se manifestă printr-o dorință aproape insaţiabilă de a consuma și a acumula posesiuni, bani, sau orice altceva care îi face să se simtă în siguranţă şi ferit. Cu toate acestea, indiferent cât de mult ar dobândi, nu va fi niciodată suficient să umple  vidul interior pe care îl resimt şi nu vor reuşi asta pe această cale. Chiar dacă golul se umple pe moment, sentimentul de insecuritate va reveni curând. Deseori, rezultatul final al acestei tentative constante de a-şi satisface teama că nu are suficient se va reflecta în viaţa sa cotidiană, acumularea de datorii, de kilograme în plus sau evitarea responsabilităților, de obicei lucrurile pe care nativul încearcă să le evite.
În această poziţie Luna Neagră / Lilith, are o nevoie profundă să se simtă în siguranță. Nesiguranţa este acută, deși nativul se simte bine și netemător în prezența celorlalți, această teamă despre care vorbim se petrece doar în sufletul lui, nu se exprimă, își cunosc slăbiciunile și știu să și le stăpânească în momentul când devin conștienți de ele.
În Taur este una dintre pozițiile cele mai naturale ale Lunii Negre / Lilith, care a fost, potrivit mitologiei ebraice, prima sotie a lui Adam, fiind creată din pământ asemenea lui. Cei născuți sub influența ei sunt foarte senzuală și foarte fertili, motiv pentru care ea aduce aproape mereu sarcini nedorite femeilor și probleme cu organele genitale bărbaților, infecții genitale și boli cu transmitere sexuală din cauza plăcerilor vieții din tinerețe, când sunt mai interesați de distracție decât de propria sănătate, iubesc frumosul și se dedică acestei idei. De fapt majoritatea prostituatelor au Luna Neagră / Lilith în Taur, mă refer la cele care o fac din plăcere efectiv, plăcerea fiind ascunsă în fraza nu am cum să mă întrețin sau au înțeles că frumusețea lor le poate aduce banii frumoși, cum se întâmplă în arta XXX.
Mai târziu, atunci când încep să se teamă de bătrânețe, de singurătate sau să nu cadă la pat, de moarte, încee să căute frenetic elixirul tinereții, astfel încât magia, vrăjitoria și intoxicațiile de pe urma hapurilor îngurgitate, le este tipică. La dolce vita trebuie trăită atâta timp cât este posibil. Am întâlnit această ipostază și la femeile considerate de casă, căsătorite, aparent neinteresante dar care seara, în pat, se transformă în adevărate maestre într-ale amorului. Și o fac instinctiv și nu că le-ar fi învățat cineva cum să o facă. De aceea este foarte important cine face inițierea în viața sexuală și cum o face. Poate fi o experiență traumatizantă după cum, la fel de bine, poate fi o experiență extraordinară. O altă ipostază, este a femeilor care se chinuie să aibă copii și din cauza unui avort făcut în tinerețe, fertilitatea lor a fost distrusă. Iar acest lucru poate fi pus în legătură cu felul în care și-au început viața sexuală. Nimic nu este mai traumatizant pentru femeie decât avortul făcut în condiții aseptice. Să ne amitim de femeile care mureau în spitale pentru că nu voiau să facă un copil din perioada anilor 80, câte drame nu s-au consumat departe de ochii lumii?! Când nu se pune problema traumei transgeneraționale, atunci urmăriți unde este Luna Neagră / Lilith. Veți avea surprize să vedeți ce viață colorată au avut sau de ce nu pot rămâne însărcinate, în special în Casa a 5-a.
Dacă am descrie o femeie cu Luna Neagră / Lilith în Taur, sigur are curbe voluptoase, rotunjimi, sâni opulenți și ochi mari. Zeița senzualității care cunoaște ritmul de mult uitat al universului, un ritm care există în fiecare dintre noi, un dans tribal, care începe cu blândețe și cu bucurie ca apoi în transă, un crescendo intens să se dezlănțuie în pasiunea frenetică, instinctivă, a simțurilor care cufundă alături de demonii nopții, în întuneric și moarte. Numai cei care au Lilith aici pot stabili un contact adevărat cu ea și o pot trezi! Este un sentiment aparte, fabulos, al ritmului senzualității!
Acești nativi se vor exprima prin bună dispoziție, prin zâmbet, prin muzică – vezi Cristi Minculesescu la care propria exprimare ține de o sublimare a esteticului prin cânt, o frenezie a simțurilor care într-un final, datorită exceselor, îl conduc spre un transplant, dans, printr-o sexualitate pe care o caută permanent, cum se întâmplă în cazul Mădălinei care nu cunoaște dimensiunea propriei sexualități dar pe care o resimte ca pe o neîmplire alături de soț și deși știe acest lucru nu se poate rupe sau a Monicăi – Ileana care nu înțelege că iubirea trupească nu ține o veșnicie dar nici nu știe să se desprindă de o relația terminată – însă numai așa nativii văd frumusețea în tot ceea ce este în jur – Mădălina simte că trebuie să se canalizeze spre copii, spre ajutor, Cristi dăruiește deja frumusețe, atât Mădălina cât și Cristi au găsit divinul din ei pentru a se exprima pe sine în relația cu celălalt, pe când Monica -Ileana nu, ea este abia la început de drum, sper că va găsi o cale să sublimeze ura și dezamăgirea. (vezi hărțile....). Un caz ilustrativ în acest sens este Tracy Lords de care am amintit mai sus. Are Lilith în Taur, în Casa a 8-a a sexualității. 

Apoi nativii cu Luna Neagră / Lilith în Taur sunt extrem de talentați în general, pentru artă, pictură și cântec, după cum la fel de bine îi putem găsi activând în domeniul licitațiilor de artă sau tranzacționând obiecte de artă, în special pictură, precum și în creația și vânzarea de bijuterii.
Parteneriatele lor, se leagă din fragedă tinerețe și vor fi o parte importantă a vieții lor. Prin senzualitatea lor ei reușesc să depășească toate obstacolele. Orice forma de renunțare la plăcere, când este vorba despre Luna Neagră / Lilith în Taur, este imposibilă, deoarece din această poziție Luna Neagră / Lilith are capcanele sale. Senzualitatea accentuată face ca de timpuriu, ei să-și cunoască natura primară. Vor schimba mai multi parteneri până când vor găsi, ceea ce numea Georges Sand, un instrument pe măsura lor. Sunt oamenii a căror viață sexuală se bazează exclusiv pe vizual și tactil, de aceea afacerile și infidelitățile își dau mâna și sunt posibile cu atâta ușurință, ca și cum ar fi a doua lor natură. Au un al 6-lea simț când se pune problema plăcerii și a distracției.
Simt, adulmecă plăcerea și sexul în bucătărie – urmărți aluziile cu tentă sexuală a lui Gordon Ramsay în călătoriile culinare pe care le face, în restaurant – amintiți-vă scenele din filemele 9 săptămâni și ½ și Când Sally îl întâlnește pe Harry, în care Kim Bessinger și Meg Ryan mimează orgasmul, la diferite recepții – oare câte cupluri nu se nasc pentru un moment de plăcere în asemenea situații, la diferite ocazii. Sexul și sărutul au o mare importanță pentru ei. De obicei, nativii au buze mari, senzuale și vocea de o profunzime gutural-șoptită când fac o invitație la sex și chiar și atunci când fac afaceri, vocea lor are accente senzuale, un timbru vocal special, reușesc să dea lovitura când se așteaptă mai puțin însă, după aceea fac investiții greșite, risipesc banii cu ușurință pe plăceri, dragoste sau jocuri de noroc.
Pentru nativii cu Luna Neagră / Lilith în Taur este foarte important, ca în timpul vieții lor, să păstreze un contact direct și permanent cu natura, care este sursa celui mai mare mister, acela de a fi. Sunt conectați la energia telurică și simt această energie în inima lor. Cu toate acestea, ei sunt  tradiționaliști și respectă cultul familiei.
Pe de altă parte, poziția lui Lilith în Taur este legată de lăcomie, fie că vorbim despre planul material, fie de cel emoțional sau de cel alimentar. Aici avem posesivitatea în adevăratul sens al cuvântului. Este foarte dificil să ne schimbăm obiceiurile, pentru a ne elibera de rădăcinile adînc înfipre în subconștientul nostru. Și cu toate acestea, viața ne va obliga să ne rupem de mediul în care am crescut și să mergem pe drumul nostru.
Nativul care este frugal poate deveni zgârcit, poate deveni lacom și se poate observa cu ușurință, dorința lui naturală de a câștiga pentru a avea un trai mai bun și care se poate transforma, cu ușurință, în lăcomie. La fel, nativul care are controlul asupra a tot ce este în jurul său, simte o satisfacție extraordinară atunci când cineva este dependent financiar de el. Își plătește datoriile greu, strângând din dinți și își urăște creditorii. Este semnul unui atașament excesiv pentru bunuri și plăceri materiale dar și a dorinței de a avea totul. Are un caracter pasional, dar demonstrează inerție și lene. Rolul provocator este jucat de partenerii de sex feminin, precum și valorile materiale.
Vor avea probleme emoționale deoarece nu au siguranță afectivă, ei au nevoie de o dragoste fățișă. Viața lor va decurge prin renunțare, fie plecând de foarte tineri din locurile în care s-au simțit în siguranță, cum se întâmplă în cazul copiilor crescuți de bunici până la 6 – 7 ani și deodată se văd azvârliți într-o altă lume, fie plecarea la studii – este cazul liceelor cu profil militar, de exemplu, când la 14 ani nativul intră într-o altă lume guvernată de ordine și disciplină cazonă, fie este smuls din căldura căminului prin despărțirea părinților și nu mai înțeleg ce se întîmplă, fie propriile lor sepărari la vârsta adultă. În temele astrale sensibile, în care aspectele sunt disonante, studiile arată că se poate ajunge char și la sinucidere. În primii ani de viață este posibil ca nativul să nu fi fost fericit, să se fi simțit singur și să-și fi dori o soră sau un frate, apoi nativul se transformă și uită amintirile care i-au umbrit copilăria.
Taurul este recunoscut pentru tendința lui de a sta în espectativă și mai întâi își rezolvă problemele introspectiv, înainte de a o face practic. Niciodată nu vorbește de îngrijorările sale. În Taur Luna Neagră / Lilith crește inhibarea, încăpățânarea și introversiunea semnului. Are dificultăți în a-și exprima senzualitatea sau hiper-senzualitatea, gelozia este foarte puternică. Sentimentele sale de respingere sau de apropiere, sunt în același timp, foarte puternice, baleind între iubirea obsesivă si repulsie. Nativul trebuie să lucreze cu el însuși pentru a învăța cum să canalize aceste stări. El trebuie să treacă peste teama de schimbare, teama de de necunoscut sau teama că va fi deposedat de bunurile sale pe care le vede ca pe niște proprietăți - dragoste și materiale. De asemenea, interesul nativului pentru bani nu este clar: vrea bani sau refuză banii. Uneori, este fascinat de puterea banului, alteori renunță la tot ce este material. De multe ori, din aceste stări, decurg problemele financiare. Vă dau un exemplu, e drept este vorba despre tranzitul lui Lilith prin Taur. Studentă fiind trebuia să mă întreţin. Îmi plăcea să scriu, până în 89 erau puţine femeie prozator şi eram convinsă că voi scrie romanul vieţii mele, mai ales că aveam o grămada de premii câştigate şi publicasem într-o serie de culegeri de grup. Un scriitor, nu-i dau numele că nu are importanţă, îmi spune că trebuie să scriu într-un anumit fel, eu temperamentală, nu şi nu, voi scrie cum vreau eu. A fost destul să mi se respingă manuscrisul la un concurs de carte, în 1985, Lilith era în Taur, şi din clipa aceea am refuzat să mai scriu, nu m-am mai dus la cenacluri, aveam o profesie de care eram mândră dar…vine aşa zisa revoluţie şi mă prinde studentă. În ultimul an, era în septembrie 90, an de licenţă în faţă, aveam nevoie de bani pentru cărţi, copiii creşteau aveau ingerinţele lor şi o colegă îmi spune că se dă concurs de redactori la ziar, era perioada în care ziarele apăreau ca ciupercile după ploaie, democraţia îşi spunea cuvantul, toate redacţiile căutau ceea ce noi numeam trepăduşii, cei care să alerge pe teren şi să-şi scrie materialele. Am luat concursul şi am început să fac presă…Lilith era în Taur şi creativitatea mea a fost deturnată spre profesia pe care nu o mai practic dar care mi-a adus cele mai frumoase performanţe, specializându-mă în reportaj… Interesant este că cea care m-a susţinut să dau concursul a fost colega mea care avea Lilith natal în…Taur.
Toate abilitățile acestor nativi se vor trezi la un moment dat, trebuie să arate și să-și dezvolte potențialul artistic, cel de investitor și de constructor, arhitectura fiind una din căile de exprimare care îmbină extraordinar esteticul cu materialul, nevoia de a avea grijă de persoanele dezrădăcinate, talentul financiar, interesul pentru natură.
Între Scorpion, zodia polară a Taurului, și ei vor exista permanente confruntări pe tema dorințelor Taurului de a crea armonia, frumosul și liniștea. Cu un partener Scorpion poate ajunge la confruntări dure, condiții de viață grele pentru ei, într-un mediu nearmonic și cu toate acestea se vor încăpățâna și o vor ține pe a lor, adică vor face tot posibilul să calmeze lucrurile pe deoparte, iar pe de alta, pentru a-și regăsi pacea interioară de care au nevoie, dar cu foarte multe eforturi.
Nativul va trebui să învețe diferența dintre pasiunea și dragostea adevărată și cum să transforme pasiunea în iubire. Posibil ca în viețile trecute sufletul să-și fi folosit proast a energia sexuală și astăzi, sufletul trebuie să se împace cu propria senzualitate. Din punct de vedere material, el trebuie să accepte ideea că poate poseda, dat apoi să și piardă, lucrul pe care trebuie să îl înțeleagă este că toate acestea fac parte din transformările sale interioare.
Când Luna Neagră / Lilith este între 0 și 2 grade Taur, alegerile de viață sunt foarte importante: este esențial să reflecte profund, să fie bine integrat în realitate și să își controleze foarte bine impulsivitatea, cu scopul de a construi o viață armonioasă, fie pe parte relațională, fie pe parte materială. Nativul este liber să aleagă, în funcție de potențialul său și de oportunitățile cărora trebuie să se adapteze. Provocările vor fi trăite succesiv de-a lungul vieții, prin vârstele Lunii Neagre / Lilith, modificări care survin la fiecare 9 ani. Când Luna Neagră / Lilith este între 28 și 29.59 grade Taur, potențialul karmică din trecut trebuie să fie atins prin relații de dragoste, de exemplu, înainte ca nativul să-și exprime celelalte laturi ale personalității sale. 

Sunt nativi care cu Luna Neagră / Lilith în Taur atrag banii ca un magnet, mă refer la afaceri și moșteniri, dar pot beneficia de siguranță materială și prin partneriate, căsătorie sau afaceri, dar viața alături de un seamenea ntiv poate deveni un calvar datorită nevoi sale de a acumula cât mai multe bunuri și bani.
 În ce privește sexulitatea, Lilith în Taur iubește sexul murdar, nuditatea, naturalețea poate de aici, unii nativi nu sunt prieteni cu apa și cu săpunul. El găsește plăcerea în sexul în forma sa cea mai pământească, sălbatică, iubește mirosul sexului si banii. Mirosul sexului este ademenitor, indiferent dacă este parfumul natural de mosc sau dulceața make-up-ului. Nativul este încăpățânat și nu pot fi controlați, în schimb este lipsit de modestie când se pune problema cheltuielilor pentru sine, mai ales dacă vorbim de sexul plătit. Știe să-și ascundă plăcerile vinovate dar dacă este vorba despre un altfel de câștig, este capabil de crimă. Luna Neagră / Lilith aici indică insensibilitate, nerușinare, pentru el banii nu au miros și de aceea îl găsim adesea printre șmecherii de cartier sau cei care învârt bani cu lopata în afaceri oneroase. Din curiozitate, ridicți harta unui nativ care se ocupă de exploatarea plăcerilor carnale și vedeți unde are Lilith sau pe cineva din industria pornografică. Vă spun eu, în Taur. Seamănă cu o mamă care are controlul asupra copiilor ei, dar pe care nu îi vede ca fiind oameni ci ca pe o marfă de pe urma cărora poate scoate un venit. Ca iubit este galant, întotdeauna va cheltui, dar ca amantă își propune să ia bani și bunuri care nu sunt ale ei dar care pot deveni ale ei. Ea este prostituata, de stradă sau de lux, întreținuta. Luna Neagră / Lilith în această ipostază poate ascunde bani sau bunuri, mai mult este o maestră în păstrarea secretului în ceea ce privește finanțele. Acest lucru însă poate indica, și zgârcenie sau refuzul de a-și împărți resursele, este tipul de bărbat care cere tot timpul fără a da ceva în schimb. Luna Neagră / Lilith aduce dragostea pentru frumos si o extraordinară reactivitate emoțională.  
 Vindecarea și transcenderea:
Teama lor cea mai mare este redată de credința că lumea în care trebuie să trăiască este nesigură.
·         Conștientizarea ideeii că au tot ce le trebuie în interior este ceea care va vindeca această nesiguranță. Când vor realiza cine sunt cu adevarat în interior, nu vor mai avem nevoie să acumuleze bunuri ca să se simtă în siguranță. Când vor accepta că totul decurge conform Universului, nu se vor mai teme de lume. Cu sau fără motiv, fiecare dintre noi se întoarce mereu la sursa proprie. Aceasta este limita pr care cei cu Luna Neagră / Lilith în Taur o caută.
·         Să taie din rădăcină nevoia de a umple golul interior. În perspectivă imediată, acest lucru va aduce disconfort interior dar cu timpul se va atenua până când va dispare de la sine.
·         Este important să învețe cum să spună nu - pentru a se simți comfortabil. Data viitoare când vor simți nevoia să cumpere mai mult sau să mănânce mai mult, să meargă acasă și să asculte o muzică bună, să citească sau să facă mișcare - yoga, dans, mersul pe bandă sau pe bicicletă.


7 comentarii:

  1. Imi pare rau sa va contrazic! Nu este chiar asa! Nu ma recunosc in ceea ce descrieti decat cam 50% sa spun! Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte multe greșeli de scriere in toate textele dvs. V-ar trebui un proofreading la tot.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt scorpion, cu ascendent in Sagetator si Luna in Rac.Ma regasesc in foarte multe lucruri... desigur probabil conteaza foarte mult si casa in care este Lilith, banuiesc. Foarte interesant articolul !

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte interesant!Simț că așa este.Multumim mult!��������������

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand Lilith joaca feste...

    Asa este, oamenii dispun dar...astrele predispun.
    Bine, inca nu este clar cine are ultimul cuvant...
    Astrele predispun sau oamenii dispun ...sau invers...

    Ce este drept, este ca lecturarea legendei despre Lilith si cand zic
    Lilith, imi aduce aminte si despre melodia aia frumoasa cu fata si saxofonul:

    Candy Dulfer & David A. Stewart - Lily Was Here

    ...
    Este ca, lecturarea legendei despre Lilith urmata de o scurta lectie de
    astrologie va lamuri comportamentul multora dintre noi, chiar daca in prima
    faza instinctul de conservare ne va face sa afirmam vehement...

    -Pai nu are nici o legatura cu mine !!!

    ...Aha,sigur ? Pai daca nu iti dai seama, hai ... ca nu e grav .

    Circumstante atenuante... e ca la tribunal, daca nu e dovedita clar intentia,
    nu esti chiar asa de vinovat.

    Dar, ramai o problema.In general, pentru tine.


    Lilith, descopera cele mai ascunse tenebre, apucaturi...comportamente, catre care avem aplecare,
    cand suntem coplesiti de evenimente care nu ne convin, cand suntem stresati si nervosi la maxim, stare
    in care majoritatea dintre noi intram intr-o afazie...demna de film, dupa care vom afirma nonsalant...

    -Pai, nu mi-am dat seama ...nu am stiut ...(nu recunosc nimic)

    -Aha, sigur ? ...
    -Acum stii.




    Dar, deja ai cauzat o gramada de probleme care, vor dura multi, multi ani
    sa fie rezolvate, daca...vor mai fi.

    Ani, in care vei fi singur (singura) si iti vei plange de mila, biet suflet neinteles, mers pe la popi ipocriti, popi
    care dau LIKE la pagini porno si au bucurii cu tine cand te spovedesc si iti spun sa nu preacurvesti.

    Sigur, e greu sa iti recunosti defectele .

    Dar, hei ! Pagina cu Lilith...nu a fost scrisa pentru tine !

    A fost scrisa cu multi ani inainte de a te naste, ea descrie un tipar, o forma sub care se pot exprima, comporta unii
    oameni nascuti ...intr-o anumita zi.

    Si nu ar fi rau daca, macar ne-am pune doar intrebarea ...

    -Chiar asa ?
    -Daca Lilith imi joaca feste ?

    P.S.
    Bine, asta inseamna sa mai fii si sincer, macar cu tine.
    Si sa nu ti-o ia innainte instinctul de conservare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am putut rămâne însărcinată timp de 9 ani după căsătorie,
    Eu și soțul meu am devenit atât de îngrijorați, încât am căutat diferite remedii pentru a rămâne însărcinată un an, până când m-am întâlnit cu doctorul DAWN, care o ajută pe cea mai bună prietenă a mea să rămână însărcinată atunci când nu a putut concepe,
    I-am explicat totul acestui medic și el a promis că mă va ajuta, i-am oferit tot ce mi-a cerut,
    Spre surprinderea mea am ramas insarcinata in 1 luna si 2 saptamani, acum am 2 copii frumosi, totul datorita doctorului DAWN,
    Contactați-l pentru,
    * iubesc magia
    * dacă îți dorești fostul înapoi
    * Opriți divorțul
    * Rupe obsesiile
    * vindecă accidente vasculare cerebrale și orice boli
    * vraja de protectie
    * probleme de infertilitate si sarcina

    WhatsApp: +2349046229159

    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere